Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_5957

In urma cu 13 ani, dupa un impas major al vietii, am trecut printr-o disperare sufleteasca, pentru care nu gaseam solutii rationale … ma aflam in plin faliment emotional.Atunci s-a produs declicul… am simtit ca nu asta e viata mea, nu mai  regaseam  femeia aceea plina de viata, care eram inainte…nu-mi mai apartineam. Atunci am inteles ca trebuie sa fac urgent o schimbare in viata mea, sa traiesc ALTFEL!!! Si asa s-a si intamplat!!
Am redescoperit VIATA… VIATA ADEVARATA!Cum am facut asta?
Simplu…am coborat adanc in sufletul meu, unde existau zeci de dorinte, dar dintre toate le-am selectat pe cele care ma faceau cu adevarat fericita si am inceput sa-mi indrept atentia asupra lor.Am dat startul unei dorinte majore.
DORINTA DE A CALATORI!! Experimentand gustul calatoriilor am realizat ca era MAGIC ceea ce traiam, dintr-o data parca prinsesem ARIPI! Imi recapatasem ceea ce-mi doream: POFTA DE VIATA! Devenisem femeia conectata la ea insasi.Schimbarea a fost miraculoasa pentru ca ma regasisem.
CALATORIILE mi-au deschis mintea si sufletul, avand un efect extraordinar asupra mea. Ele nu au doar rol de deconectare ,ci si de instruire, cunoastere, dezvoltare a intelegerii.
Prin prisma calatoriilor am cunoscut oameni noi,culturi interesante, mentalitati distincte, principii de viata solide, m-am imbogatit spiritual si am simtit cum evoluez cu fiecare calatorie savarsita.Calatoriile, de orice natura – ca e vorba de calatoriile prin lume sau calatoria catre noi insine – ne ajuta sa ne descoperim.
Calatoriile imi ofera libertate deplina,imi ofera sansa sa fiu eu! ma elibereaza, ma fac sa gust altfel bucuria vietii, ma fac sa nu-mi fie teama sa explorez, sa ma descopar, sa-mi simt sufletul si sa-mi gasesc parti din mine de care imi era atat de dor…ele mi-au schimbat total conceptia despre viata, despre fericire…
Ceea ce am trait acum 13 ani, a fost o provocare a vietii, iar din provocari iesim mai puternici, mai intelepti, mai frumosi si mai ATENTI la cum trebuie sa traim aceasta minune ce ne-a fost daruita: VIATA INSASI!!!

Dansul fericirii – se dovedeste a fi manifestarea mea atunci cand calatoresc si intalnesc frumuseti ale lumii, ce-mi fac sufletul sa cante…si atunci deodata imi vine sa dansez de fericire.Dansez de bucurie…de incantare… Dansez…si simt cum fericirea imi curge prin vene.Dansez…si simt ca prin dans prelungesc la infinit momentul fericirii.Dansez…pentru ca imi place sa traiesc VIATA cu adevarat. Dansez…pentru ca am senzatia ca dansez cu VIATA care mi-a fost daruita.Dansez… pentru ca simt ca prin dans innobilez clipa aceea de fericire – Iar Blogging-ul este si el o calatorie…

Voi ce simtiti atunci cand calatoriti?

fruDSC003

frumosDSC004

frumosDSC001

frumosDSC003

frumosDSC002

fruDSC007

fruDSC001

fruDSC006

fruDSC009

fruDSC002

fruDSC005

fruDSC008

calatDSC001

calatDSC002

 

 

 

  • Oana Mihaela Villien

    Un dans al fericirii pe care il simt in fiecare zi! Calatoresc, respir, iubesc si citesc lucruri superbe spuse de oameni superbi😜
    Te pup cu drag Tina!

  • Tina

    Îți mulțumesc 😄