Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_4076

 

Regiunea cea mai sudica din Austria este Carinthia (Kaernten).Aceasta este cunoscuta de o categorie de turisti, in special pentru peisajele sale extraordinare cu lacuri balneare faimoase, piscuri stancoase si munti, cultura, terme si calitatea serviciilor turistice.Se afla aici peste 1200 de lacuri, multe dintre acestea avand ape calde care pe perioada verii ating si temperaturi de 27 grade Celsius.

Carinthia este o destinatie unde fiecare gaseste ce cauta.Iubitorii de natura se pot delecta la tot pasul,  respirand aerul curat si pur , bucurandu-se de apele transparente si necontaminate, multe dintre ele  fiind termale se folosesc in centrele Spa.Iubitorii de sport printre altele ,se pot relaxa pe interminabilele piste de biciclete,sau prin o multime de sporturi nautice.Dar mai presus de toate pot afirma ca totul e atat de simplu in Austria, cu o nota speciala pentru Carinthia,incat orice lucru pare sa fie croit ca sa poata satisface dorintele si nevoile copiilor.

DSC_3632

Kaernten card o ocazie pe care sa nu o ratati

Exista hoteluri si pensiuni care iti ofera cardul in pachetul achizitionat, de la un anumit numar de zile de sedere in structura lor.Exista in schimb hoteluri care odata ce ai achizitionat cardul iti fac o reducere considerabila ,de la un anumit numar de zile de sedere in structura lor.

Acesta reprezinta o excelenta achizitie, dat fiind faptul ca atunci cand se programeaza vizita acestei regiuni, veti descoperi ca multe dintre destinatiile, obiectivele, activitatile pe care vi le-ati propus sa le atingeti sau desfasurati au intrarea gratuita pentru posesorii acestuia.Nu numai parcuri tematice pentru copii sau piscine, dar si plimbari cu vaporasul, stranduri, instalatiile de urcat pe cablu, plimbari cu trenuletul, muzee, sosele panoramic alpine etc.

DSC_3769

Cu Kaernten card aveti in mana o cheie pentru plimbari, aventuri, distractii si multe avantaje.Va deschide usa la peste 100 de obiective turistice din Carinthia pe care le puteti vizita liber, gratis si deasemenea de mai multe ori daca doriti.Nu sunt indiferente nici discount-urile pe care le primiti la multe obiective partenere fiind in posesia acestuia.Oferta turistica integrata realizata cu ajutorul acestui instrument, Kaernten card, permite insusirea unei identitati regionale unitare a multor oportunitati recreative din aceasta zona.

DSC_3899

Experienta cu Kaernten card este emblematica.Iata cum este posibila realizarea unei oferte turistice de calitate prin crearea de parteneriate intre diferiti operatori turistici.Iar noi am fructificat din plin ocaziile create de posesia cardului pe perioada a 7 zile din cele 10 cate am petrecut in Carinthia.Deviza noastra a fost: “bucura-te la maxim de oportunitatile oferite”.

Kinder Hotel paradisul copiilor

Al doilea aspect care caracterizeaza aceasta regiune si o urca la un nivel superior pe podium ar fi legat de acel atribut tot mai mediatizat in ultima vreme, child friendly.In opinia noastra Carinthia este regiunea numarul unu in Europa atunci cand vorbim de child friendly.Dupa ce am planificat aceasta vacanta, prin armonizarea celor doua atribute, cardul si child friendly (locatiile Kinder Hotel in primul rand), stiam ca va fi o calatorie de neuitat.

DSC_3625

Si daca am mentionat de insemnatatea cardului sa va spun cate ceva si despre optiunile pe care le aveti atunci cand doriti sa alegeti categoria Kinder Hotel.Am descoperit ca acestea ofera o formula mai cuprinzatoare a ceea ce inseamna pachet All Inclusive.Structurile sunt raspandite in diferite locatii, care mai de care mai atractiva si difera bineinteles la pret in functie de logistica si serviciile incluse pe nisa.

DSC_3643

Argumentele decisive care ne-au determinat sa alegem Nockalm Kinder und Familienhotel din Innerkrems au fost: plasamentul acestuia la o altitudine de 1500 m si folosirea pe cat de mult a cardului oferit in pachet de acestia.Altfel am fi optat pentru Europas 1 Baby und Kinderhotel din Trebesing Bad, care detine o logistica mai moderna si mai complexa, are o pozitie foarte buna,strategica ca baza de plecare in numeroase excursii in toata regiunea, dar care nu oferea in pachet si cardul, iar la preturile pe care le au, nu prea iti vine sa risipesti banii sa pleci de la ei prin excursii.Tind intr-un procent foarte mare sa semene cu un resort All Inclusive din Antalya , incercand oarecum sa te tina “prizonier” la hotel prin serviciile oferite.Si apropos de argumente nici diferenta de 80 euro/zi in plus nu este de neglijat. Despre aceasta ultima locatie  veti gasi mai multe amanunte in articolul Adrianei de la minicalatorii.ro .

Si cum noua ne place mai putin sederea la resorturile cu All Inclusive, binecunoscute romanilor, am preferat sa si hoinarim in timp ce eram cazati aici si sa impartim bine timpul astfel incat baietelul nostru sa se bucure de imprejurimi si de activitatile de la hotel.

DSC_3619

DSC_3793

DSC_4030

DSC_4086

DSC_4127

DSC_4119

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3696

DSC_4033

DSC_3799

 

 • Adriana Cocic

  Citind articolul tau mi s-a facut asa un dor de Carinthia 🙂 Legat de ce spuneai tu cu Europas 1 Baby und Kinderhotel, chiar daca pare un “resort all inclusive”, n-are nici o legatura cu ce gasesti in Antalya. Daca te astepti sa ai parte de all inclusive-ul turcesc o sa ai o mare dezamagire. Noi l-am ales pentru ca avea ore de supraveghere incluse pentru copii cu varste incepand de la 7 zile si cum am mers cu ambele fete (Ema avea 4 luni) ne-a ajutat foarte mult.

  Si ne-am si plimbat in fiecare zi, soselele lor alpine sunt de vis. O sa tot adaugam aici filmulete pana epuizam saptamana in Austria https://www.youtube.com/playlist?list=PLMdHmiv2niNQxDHfOvaxlRX6we33WNs1u

 • Tina

  La multi ani! iti urez un 2016 cu cat mai multe calatorii si inspiratie in a le alege.Multumesc pentru prezenta ta aici.. Atunci cand am facut trimitere la articolul tau, in ceea ce priveste Europas 1 Baby und Kinderhotel, intentia mea a fost de a-i orienta pe cei cu o structura familiala similara cu a voastra.Noi ,in schimb, avand de atins obiective turistice ce presupuneau 6-7 ore pe zi, timpul petrecut la hotel era mult mai redus si nu ar fi meritat sa platim atatia bani in plus.Iar atunci cand am adus in discutie all inclusive-ul turcesc am precizat “tind sa semene”, asadar retetele pot fi clar diferite.Suma serviciilor le apropie una de cealalta,caci in mod sigur la nivel conceptual mentalitatea austriaca nu poate fi comparata cu mentalitatea turceasca niciodata.Desi in cei 13 ani de calatorii nu am folosit niciodata serviciile all inclusive, aici in Carinthia a fost pentru prima data,am aflat totusi de la cunostinte care au fost la anumite hoteluri de 5 stele in Antalya, la 300 euro pe noapte, ca au primit servicii de supraveghere si multe alte avantaje pentru nou nascuti (la 3 luni),avand si alti 2 copii pe deasupra cu ei.
  Filmuletele voastre sunt foarte nostime.le asteptam cu nerabdare

 • Pingback: Pe ici pe colo sa descoperim Carinthia - Dansul Fericirii()

 • Pingback: Un tur printre lacurile din Carinthia - Dansul Fericirii()