Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


fluture

Dupa ce vizionez o piesa de teatru sau un spectacol ce mi-a intrat direct la suflet, raman intr-o stare euforica mult timp dupa aceea… Asa s-a intamplat si aseara, dupa ce am vazut spectacolul Magic National , unde am avut surpriza neasteptata si deosebit de placuta sa-l revad pe Marius Manole recitand poezia Pasarea fericirii , de data aceasta pe scena Teatrului National.

A fost o seara magica…un univers de muzica si poezie, cu o distributie de exceptie: Ion Caramitru, Marius Manole, Medeea Marinescu, Anca Sigartau, Tania Popa si multi altii.

Bucuria si energia actorilor si muzicienilor este molipsitoare, te contamineaza si pleci acasa fredonand pe strazi, in masina, oriunde… si simti cum in sufletul tau zboara mii de pasari, mii de fluturi…

Magic National este un concert teatral ce-ti provoaca un amestec efervescent de trairi intense, nostalgii, ganduri frumoase si indraznete, sentimente inaltatoare. Muzica, dans, poezie, iubire, fericire, daruire, arta… sunt cuvintele care imi rasuna acum in minte.

Dupa asemenea momente artistice de inalta clasa, iti vine pur si simplu sa canti si sa dansezi de fericire… eu chiar asa am facut, prinzandu-l si pe Alin in dansul meu.
Intr-un final am adormit multumind Domnului ca am fost partasa la un astfel de spectacol.

 

DSC_6901

DSC_6902