Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_4813

Ador piesele de teatru pline de continut, piesele care te fac sa patrunzi dincolo de cuvinte.Ultima piesa de teatru, pe care am savurat-o la maxim, a fost: Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice, la Teatrul Metropolis.

Efectul pe care l-a avut aceasta piesa asupra mea, a fost unul miraculos.A reusit sa trezeasca in mine emotii si trairi, dintre cele mai adanci pe care le-am cunoscut vreodata.

O piesa ce transmite suflu si lasa in urma emotie …
O piesa ce te inspira, ce te invita sa visezi, sa vrei sa indraznesti, sa cauti si sa descoperi.
O piesa care mi-a ramas vie launtric … O piesa ce subliniaza ca alegerile pe care le facem, determina parcursul vietii noastre.Totul incepe in copilarie si se incheie la batranete, iar cand te uiti inapoi, iti dai seama daca ai trait o viata frumoasa sau o semiviata, daca ai avut langa tine un sot sau un semisot, daca ai fost inconjurat de prieteni sau semiprieteni, daca ai fost fericit sau semifericit…. totul depinde de ce am ales NOI pentru NOI.
O piesa care ne face sa fim atenti la ce cadre de fericire ne cream.O piesa care ne invita la reflectie, la cum sa ne facem parcarile sufletesti.O piesa ce imbina inocenta cu menirea vietii.

O piesa care vorbeste despre energia pozitiva pe care o pui in tot ceea ce faci, in tot ceea ce creezi, dand astfel o valoare speciala lucrului respectiv.
O piesa care arata ca oamenii si locurile au energii diferite.O piesa cu un titlu ofertant, care m-a facut sa ma gandesc la un alt titlu, la fel de ofertant pe care l-am dat unui alt articol de-al meu, si anume : Efectul razelor de iubire asupra noastra (dar continutul acestui articol o sa-l aflati altadata).
O piesa care arata ca daca esti o persoana autentica si vrei cu adevarat sa faci bine, sa infrumusetezi lumea, cei din jur vor fi atrasi de tine, privirile se vor indrepta negresit asupra ta.

O piesa care ne arata ca trebuie sa fim mai atenti la noi insine.Sa ne dam seama unde gresim si ce-ar trebui schimbat.O piesa care te pune pe ganduri, mai ales daca esti mama, si nu-ti doresti altceva decat sa-ti ajuti copiii sa devina niste adulti fericiti, echilibrati si buni la suflet.
O piesa care te indeamna sa dai celuilalt macar un mm de atentie.O piesa care te invata ca omul bun este profesorul omului rau, ca trebuie sa fim mai buni, mai toleranti, mai generosi, mai calzi, mai atenti cu noi si cu cei din jurul nostru.

O piesa care vorbeste despre manifestarea libertatii de exprimare, despre curajul de a fi tu insuti.Si cel mai mult imi place ca este o piesa care te indeamna sa crezi in tine si in visurile tale.Pentru ca visurile pe care le iubesti si le hranesti se implinesc …
Dupa ce am vazut aceasta piesa, m-am indragostit de cuvantul ATOM … atomii mainilor noastre, atomii inimilor noastre … cine a vazut piesa, intelege perfect ce vreau sa spun.

Parcurgeti cu atentie aceasta calatorie interesanta numita VIATA, astfel incat la finalul ei, cand ii veti face bilantul … sa nu va dea zero!