Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


fluturi

La Teatrul de pe Lipscani, am fost partasa weekendul trecut la un spectacol tulburator de frumos: Fluturi si oameni, marca Silviu Oltean.
Un spectacol de pantomima ce insufla dorinta de libertate, senzatia de plutire, un spectacol ce iti purifica sufletul.Desi este conceput pentru copii, este menit in acelasi timp sa trezeasca copilul din tine.

Un spectacol care deschide inimi, care ii atinge si pe aceia, carora le este teama sa viseze la o pereche de aripi cu care sa zboare.Spectacolul te poarta prin basmele si fabulele copilariei, retraindu-ti astfel copilaria, alaturi de copilul tau.Un spectacol plin de culoare, dans, muzica si lumini.Un spectacol vesel, plin de energie, de frumusete si iubire.Un spectacol foarte bine pus in scena, ce emotioneaza placut spectatorul.

Costumele fascineaza si completeaza perfect atmosfera de basm, ce este indusa inca de la inceputul spectacolului.Un spectacol ce declanseaza rasete si zambete pe banda.
Exista un moment in timpul spectacolui, cand pe scena si in sala sunt imprastiate baloane de sapun …este magic momentul.Bucuria copiilor la vederea acestei explozii de baloane, este greu de descris in cuvinte … moment in care sala si scena se contopesc.

Pe tot parcursul spectacolului, am simtit energia si bucuria actorilor, dar cel mai mult am simtit veselia copiilor din jurul meu.Mesajele trimise catre public sunt sublime, spectacolul aducand in prim plan esenta vietii. Iubirea,frumusetea, armonia si culoarea vietii sunt redate intr-un stil aparte.

Asa ca luati-va copiii de mana si mergeti la teatru.Este o terapie benefica de ambele parti.
Nu intamplator am ales fotografia cu fluturi si atingerea unui sarut, pentru ca acesta este si unul dintre mesajele piesei … un sarut, o imbratisare calda, fac sa zboare prin noi, mii de fluturi…