Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_0473

A calatori, nu e sinonim cu a-mi lua o vacanta, ci este pentru mine un mod de a trai.Incerc sa fac din fiecare zi, o calatorie frumoasa.Calatoresc in lumea cartilor, in lumea teatrului, in lumea copiilor, calatoresc mult in mijlocul naturii … asa ca in fiecare dimineata ma trezesc optimista, vesela si recunoscatoare ca pot incepe o noua calatorie.

Din fiecare calatorie, din fiecare pas al vietii am invatat cate ceva.Si am ajuns astazi un om care iubeste mai mult, un om care simte mai mult, care doreste sa invete cat mai mult din tainele vietii.
Am invatat sa traiesc simplu, sa zambesc si sa multumesc sincer.Am invatat sa stau la distanta de tot ceea ce nu-mi prieste.Dar inca mai am multe de invatat…

Imi place insa al naibii de mult sa colind lumea in lung si in lat, pentru ca in calatorii ma reintalnesc cu mine insami.Calatoriile ma desavarsesc ca om.Ele ma ajuta sa descopar raspunsuri, sa descopar frumosul vietii, sa cunosc si sa respir NOUL, sa intalnesc oameni interesanti cu care imi place sa port discutii tonice si inofensive.

Calatorind, afli ce te face cu adevarat fericit si ce pasi concreti poti face spre a trai aceasta fericire.Pasi care te vor ajuta mai apoi sa te reconectezi cu interiorul tau. Iar resursele interne, pe care le vei descoperi acolo, te vor ajuta sa-ti gasesti calea. Calatoriile nu numai ca mi-au satisfacut nevoia de explorare, de inspiratie ci ele mi-au deschis ochii si inima spre noi orizonturi.

Sunt un om sensibil, iar sensibilitatea mea avea nevoie sa se exprime prin scris. Imi vin acum in minte cuvintele mamei:”tu esti prea sensibila pentru vremurile acestea”. Ei ,uite ca am reusit sa-mi folosesc constructiv aceasta sensibilitate. Imi place foarte mult sa astern cuvinte pe hartie … este ca o terapie eliberatoare. Ma deconecteaza de la profesia pe care o practic si care ma solicita foarte mult, pentru ca apoi sa ma reconectez cu o si mai mare energie.Scrisul imi face bine, simt ca renasc cu fiecare articol pe care il zamislesc.Scriu despre calatorii si locurile frumoase pe care le intalnesc … scriu despre calatoria frumoasa prin viata si prin lume.Si tocmai de aceea Dansul Fericirii imi doresc sa fie pentru voi, cei care ma urmariti, o oaza de liniste, o oaza de pozitivism, o oaza de povesti si experiente frumoase traite si simtite.Scriu cu entuziasm doar despre lucrurile care ma fac cu adevarat fericita, despre lucrurile pe care le port in suflet, dorind ca prin acest blog sa impartasesc cu voi imensa bucurie de a calatori frumos, bucuria de a trai in armonie cu noi si cu cei din jur. Nu imi vine sa scriu decat despre tot ce intalnesc bun, pentru ca am fost dintotdeauna un om in cautarea lucrurilor bune si frumoase.Si simt ca am datoria sa le insuflu celorlalti si copiilor mei, dragostea pentru bun si frumos, respectul pentru tot ceea ce ne inconjoara, capacitatea de a alege in viata valorile si principiile sanatoase, bucuria de a trai viata asa cum merita sa fie traita.

Am ajuns la concluzia, ca nu-ti poti construi o viata frumoasa decat daca iti exersezi reflexul de a gasi ceva frumos in orice situatie.Cand dau peste ceva frumos imi vin in minte zeci de idei si inspiratii diferite.Atunci imi vine sa scriu articole si sa dau mai departe ceea ce eu am reusit sa vad, sa simt, sa descopar… totul se intampla firesc si asa am reusit sa umplu jurnale intregi pana sa ma apuc sa scriu aici, pe blog.Si nu uitati ca inima indragostita de frumos nu imbatraneste niciodata!
Suntem sculptorii vietii noastre, iar daca la finalul ei obtinem o adevarata opera de arta, inseamna ca am trait-o frumos!

lifeDSC002

lifeDSC001