Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_0375

Da, sunt o gurmanda de frumos.Nu ma mai satur sa ma indop cu frumos.Cum imi serveste cineva o felie de rautate, cum imi iau imediat antidotul.Caut numaidecat ceva frumos cu care sa contracarez raul ce mi-a fost servit, deliberat sau nu. Frumosul m-a salvat din multe situatii delicate, cand mi-a facut cu ochiul, spunandu-mi parca: “Sunt aici, indiferent ce stare de spirit traversezi! Incarca-te cu mine si iti vor trece toate!”

Sa cauti si sa descoperi frumosul, este o alegere si cu timpul poate deveni un mod de viata.Iubesc frumosul si imi place sa traiesc in compania lui.Nu pot sa trec pe langa frumos, fara sa-l observ.Si nu numai ca-l observ, dar imi face placere sa ma opresc si sa ma bucur de el.Si ma bucur teribil de mult, cand dau peste ceva frumos, pentru ca stiu ca bucuria este cea mai simpla forma de recunostinta.

Weekend-ul trecut am fost iarasi la Bounty Fair, organizat la Casa Universitarilor, un targ de handmade si ateliere in mijlocul naturii.Printre toate creatiile faine intalnite acolo, am dat peste un iubitor si creator de frumos, Andreea Martinescu, artist vizual.Ceea ce m-a miscat cel mai mult, a fost faptul ca ,in niciunul dintre tablourile ei nu lipseau aripile de ingeri.Bineinteles ca am plecat acasa cu unul dintre ele.

fairDSC001

fairDSC002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In viata mai dam inevitabil si peste lucruri urate, situatii neplacute … nu e totul roz si frumos.Important este sa le traversam cu intelepciune, rabdare si sa ne intoarcem apoi privirea si sufletul catre frumosul vietii, ca sa ne refacem cat mai repede cu putinta, in cazul in care am fost lezati.

Uneori incercarile vietii sunt poate prea dure si ne pot transforma … uitand cateodata sa fim buni unii cu altii, sa-i intelegem pe cei de langa noi, sa-i ascultam cu empatie si sa le oferim sprijin neconditionat. Uitam cateodata sa mai spunem vorbe frumoase, sa oferim imbratisari.Uitam sa ne mai cenzuram rautatile si sa ne controlam nervii.Uitam sa fim toleranti cu oamenii rai din jurul nostru. Raspunzand cu un rau la un alt rau, nu facem altceva decat sa perpetuam rautatea. In schimb oferind bunatate, iubire si intelegere, vizavi de rautatea celor care nu se pot abtine sa fie altfel, tu deja i-ai oferit celuilalt o lectie … o lectie de bunatate, o lectie de diplomatie, o lectie de viata.

Nu putem sa ne asteptam la blandete si iubire daca noi la randul nostru nu oferim catusi de putin din aceste lucruri. Trebuie sa accesam si sa scoatem la suprafata iubirea care zace in noi.Pentru ca vorba lui Dan Puric : “ Cand iubesti, incepi sa vezi …”
Trebuie sa invatam, cu timpul , sa ne stapanim trairile nervoase, sa nu ne mai lasam afectati emotional cand cineva ne face o nedreptate.Trebuie sa facem un efort sa-l iertam, gandindu-ne ca poate intr-o zi va intelege si el ceea ce tu intelegi acum.Iertandu-l pe celalalt si mergand cu seninatate mai departe, ne facem noua un mare bine … ne simtim mai usurati.

Pana la urma ca sa traiesti frumos, trebuie sa dai mana cu cel de langa tine, chiar daca tu crezi ca nu merita, sa dai mana cu momentul de ACUM, chiar daca tu esti intr-o stare deplorabila, sa dai mana cu VIATA si atunci viata va fi dansatorul, iar tu vei fi dansul!

fairDSC003

belloDSC001

belloDSC002

belloDSC003

belloDSC004

belloDSC005

belloDSC006

belloDSC007

belloDSC008

belloDSC009

belloDSC010

belloDSC011

belloDSC013

belloDSC015

belloDSC016

belloDSC017

belloDSC018

belloDSC019

belloDSC021

  • Tina

    picaturi de frumos …