Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_0433

Imi place la nebunie sa fiu inconjurata de oameni frumosi, sunt chiar dependenta de prezenta lor si de trairile pe care ei mi le ofera.Iubesc omul frumos, iubesc sa-l am in preajma pentru a-l studia amanuntit … are multe de oferit.
Sunt constienta ca de la fiecare om frumos sau mai putin frumos, care intra in viata noastra, indiferent cat stationeaza, invatam cate ceva.De la fiecare ne alegem cu cate o lectie de viata, care cu siguranta ne va prinde bine mai departe.

Ei, si totusi in ultimii ani, am incercat sa fiu mai atenta atunci cand aleg oamenii cu care doresc sa-mi petrec timpul.Pentru ca este timpul meu si nu vreau sa-l irosesc de pomana.Incerc sa fiu mai atenta atunci cand imi aleg prietenii, oamenii cu care doresc sa colaborez, pentru ca altfel consecintele nu sunt tocmai cele dorite.

Dar sa ma intorc totusi la OMUL FRUMOS, caci despre el vreau sa va vorbesc acum. Omul frumos radiaza o energie charismatica. El trezeste stari frumoase in oamenii cu care interactioneaza, lasand intotdeauna o amprenta frumoasa. Omul frumos este cu adevarat recunoscator pentru tot ce i se intampla in viata, pentru ca el stie sa extraga nectarul din fiecare experienta de viata pe care o traieste.

Cand intalnesc un om frumos, fac un popas mai mare alaturi de el si il analizez bucatica cu bucatica. Incerc sa invat de la el, ascultandu-i povestile, urmarindu-i gesturile, zambetul, sorbindu-i cuvintele si privirea senina atunci cand imi vorbeste. Oamenii acestia au atatea lucruri speciale de oferit, incat vrei sa-i pastrezi langa tine, toata viata, daca s-ar putea … Sunt acei oameni, care pot oferi in orice moment un zambet sincer, o imbratisare calda, un gand bun venit din suflet, un sfat dezinteresat, o vorba dulce. Sunt acei oameni, care iti pot oferi fara niciun fel de retinere: timpul lor, umarul lor, prietenia lor.

Si DA, sunt acei oameni care iti pot oferi sustinere morala, fara ca tu sa le-o ceri. Ei simt cand tu ai nevoie de ea … nu e nevoie sa le-o spui. Sunt acei oameni, la care grija pentru aproapele sau este ridicata la rang de cinste!

Sansa de a intalni un om frumos este din ce in ce mai rara, din pacate! Dar eu am convingerea ca inca mai exista, nu sunt pe cale de disparitie.Eu nu pot decat sa va doresc din tot sufletul, sa dati in viata peste astfel de oameni!