Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_0832

Zboara acolo unde te ghideaza instinctul si sufletul, dar mai ales sufletul si nu da voie nimanui sa te indeparteze de la visul tau. Ai aripi mari si frumoase, cu care sa poti zbura. Dar de multe ori neglijezi acest lucru. Ai aripi mari si frumoase atunci cand le desfaci, si tu stii asta! Dar nu le desfaci atat de des, pe cat sufletul tau o cere. Asa ca deschideti aripile si zboara …. Zboara numai acolo unde te trimite sufletul tau. Tine mereu pasul cu sufletul tau si frumosul din el.

Deschideti aripile si zboara catre infinitul ce te asteapta sa il impregnezi cu emotii frumoase si culoare. Deschideti aripile frumoase si fii recunoscator pentru simplu fapt ca existi.
Ia-ti in fiecare zi portia de fericire zburand … zburand catre visul tau. Nimic nu trebuie sa te abata de la zborul tau,de la ingrijirea sufletului tau. Nu lasa pe nimeni sa-ti franga aripile. Nu-ti irosi nici timpul, nici sentimentele, nici lacrimile, nici visul tau pentru cineva sau ceva care chiar nu merita. Fii bun cu tine, fii atat de bun si de grijuliu cu tine, incat sa-ti oferi tot ceea ce meriti.

Zboara cu indrazneala catre visul tau, pe drumul pe care tu ti l-ai ales, privind din cand in cand inapoi, doar pentru a nu uita lectiile experientelor anterioare. Zboara si alege tu cum vrei sa-ti fie ziua, cum vrei sa-ti fie viata si apoi porneste sa o traiesti!
Zboara catre visul tau in fiecare zi si vei simti un flux de energie, care te inspira si te ridica cat mai sus. Zboara si vei simti o energie exuberanta si incitanta, care te va ajuta sa zbori si mai mult. Zboara si vei vedea cum ascensionezi … magia se intampla! Totul sta in puterea zborului tau!

Zboara catre locurile care-ti plac si te fac fericit, si fii recunoscator cand ajungi acolo. Zboara, iar exaltarea pe care o vei simti in momentul in care iti vei da seama cat de departe ai ajuns, va fi sublima. Zboara si iubeste-te in fiecare clipa, cat de mult poti.

Zboara precum un fluture: bucuros si plin de entuziasm. Fluturele zboara in fiecare zi fericit, stiind ca nu are prea mult timp pentru asta. Zboara pana cand vei intalni si alti fluturi, la fel de frumosi ca tine. Zboara si fii fericit! Si poate atitudinea ta ii va inspira si pe altii.

Deschideti aripile si fii un exemplu de frumusete si culoare, de lumina si armonie pentru ceilalti. Zboara si strange comori in suflet.
Zboara in fiecare zi catre visul tau, concentrandu-te doar asupra lucrurilor pe care vrei cu adevarat sa le ai in viata ta si stii ca iti vor face bine. Zboara si fii atent la toate semnele pe care le intalnesti in cale, fii receptiv la ceea ce Universul vrea sa-ti transmita.

Zboara! Aceasta viata este a ta! Trebuie doar sa gasesti puterea sa zbori, pentru a-ti indeplini visul. Zboara si afla menirea pentru care ai venit aici, pe pamant.

O viata cu usurinta in aripi iti doresc!