Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_2311

Zilele libere nu sunt un rasfat, ci o necesitate, pentru a nu uita sa ne traim cu adevarat viata. Sambata si duminica sunt zilele mele de intins aripile la soare, de hranit sufletul … zile in care caut sa fac ceva deosebit, care sa-mi aduca inspiratie si momente autentice, pe care sa le adun in cufarul din sufletul meu.
Imi place sa scriu despre experientele frumoase, experientele ALTFEL traite in viata. Le impartasesc, gandindu-ma ca pot fi de folos cuiva la un moment dat. Daruind mai departe, simt ca aduc recunostinta Universului pentru tot ce mi-a dat.

Astazi am trait o zi de duminica autentica, asa cum imi place mie: Joaca cu familia in natura. Cand dau peste locuri care ma inspira si ma imbogatesc, raman. Astazi am dat peste un astfel de loc: In picioarele goale – un spatiu de joaca pentru copii, care m-a facut sa raman, nu cateva ore, ci aproape o zi intreaga. Norocul meu este ca se afla si aproape de casa, mai exact la capatul b-dului Nicolae Grigorescu, pe strada Malva nr.39, nu departe de intersectia acestuia cu b-dul Th. Pallady, in sectorul 3.

In picioarele goale este un concept modern, creat pentru copii, dar unde se pot relaxa si parintii. Locul de joaca , care tocmai astazi si-a deschis portile, se divide in doua sectiuni: una in aer liber si cealalta indoor … in cazul in care afara este prea cald, cum a fost si ziua de astazi, ai alternativa de a te mai racori putin inauntru. Fiecare coltisor are o poveste si este gandit in asa fel incat sa satisfaca cat mai mult nevoile copiilor. Am vazut numai copii cu fete fericite astazi in jurul meu, copii incantati si entuziasmati de tot ce intalneau aici.

goaleDSC007

goaleDSC008

goaleDSC010

goaleDSC016

goaleDSC025

goaleDSC018

Atmosfera mi s-a parut minunata: interactiune, cunoastere, relaxare, exprimare si cautare a veseliei, jocuri orientate catre creativitate, indemanare, perspicacitate, descoperire. Si peste toate, senzatia de a te plimba cu picioarele goale prin iarba este coplesitoare.

goaleDSC028

goaleDSC030

goaleDSC012
Ce m-a atras in mod special aici, a fost faptul ca am gasit foarte multe chestii interesante, care ofera copiilor o experienta senzoriala de neuitat. Inca de la intrare esti impresionat de accentul pe care cei de aici, l-au pus pe detalii. Amprenta pe care au sadit-o in fiecare coltisor este remarcabila.
Va recomand cu mare drag sa treceti pragul acestei locatii si sa adunati stropi de culoare si zambete in suflet.

P.S. Pentru o viata cat mai lunga, consumati zilnic cat mai multe zambete si voie buna, indiferent unde va aflati!

goaleDSC001

goaleDSC002

goaleDSC003

goaleDSC004

goaleDSC005

goaleDSC006

goaleDSC009

goaleDSC011

goaleDSC014

goaleDSC015

goaleDSC017

goaleDSC019

goaleDSC020

goaleDSC021

goaleDSC022

goaleDSC023

goaleDSC024

goaleDSC026

goaleDSC027

piciDSC001

piciDSC002

piciDSC003

goaleDSC029

goaleDSC031

goaleDSC032