Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_0976

Cand esti fericit, bratele devin aripi si simti ca zbori, zbori liber si nestingherit acolo unde inima ta o cere. Asculta-ti bine sufletul si lasa-l sa adune tot ceea ce ii aduce fericire. Fii in armonie cu tine, cu oamenii din jurul tau, cu natura, cu Dumnezeu si iti vei simti aripile de fericire.

Asculta-ti intuitia, urmeaza-ti inima, descopera-ti pasiunile, reinventeaza-te si iti vei simti aripile de fericire. Cultiva ganduri si emotii care te imbogatesc si te ajuta sa te dezvolti armonios si vei prinde aripi de fericire. Curajul de a trai viata exact asa cum simti, iti va desface aripile.

Calatoreste, descopera locuri noi si ti se vor deschide aripile. Calatoriile te vor ajuta sa te regasesti, sa te reconectezi cu TINE. Calatoreste la propriu, prin lume, dar experimenteaza si calatoria catre interiorul tau … este fascinanta. Fiecare calatorie ne schimba viata, ne ajuta sa fim mai buni, mai generosi, mai recunoscatori, mai impliniti, mai deschisi, mai prezenti, mai CONSTIENTI. Starea de gratie pe care o ai calatorind in interiorul tau este inefabila.
Viata insasi este o calatorie! Traieste-o autentic! Pretuieste-o! Viseaza, simte, iubeste, bucura-te de tot ceea ce vei intalni in aceasta calatorie, toate sunt pentru dezvoltarea ta.

aripiDSC001

 

Roaga-te, dar roaga-te cu fiecare celula din corpul tau si vei avea usurinta in aripi. Danseaza … danseaza cu sufletul tau, danseaza cu clipa de acum, danseaza pana cand vei simti aripile de fericire. Iesi in natura, imbratiseaza copacii, umbla descult prin iarba, reicarca-te cu energie pura … ti se vor desface aripile.

Iubeste ceea ce esti acum, ceea ce faci acum, ceea ce ai acum si vei prinde aripi de fericire.
Aripi de fericire are copilul tau, atunci cand petreci timp pretios, timp de calitate impreuna cu el. Aripi de fericire prinzi si tu , atunci cand ii dai voie copilului din tine sa se manifeste.

Aripi de fericire ai atunci cand esti pur si simplu: TU. Fii TU simplu si autentic , iar abilitatea de a fi TU iti va deschide aripile.

aripiDSC003

 

aripiDSC002