Termeni si Conditii

Calatorind frumos prin viata si prin lume


DSC_2772

In ultima vreme , am inceput sa particip la diferite ateliere de creatie si am descoperit ca aduc mult bine sufletului. Pe langa actul creativ in sine, oamenii pe care-i intalnesc aici, imi aduc momente de fericire absoluta. Atatia oameni minunati mi-au trecut prin fata ochilor si prin suflet, la aceste ateliere de creatie … oameni buni, calzi, frumosi, talentati, limpezi. Este senzational sa ai in preajma ta, oameni care iti reflecta valorile.

Aceste ateliere sunt un mijloc facil de relaxare, reconectare la esenta noastra, o modalitate extraordinar de simpla, de a te debarasa de stress, anxietati, blocaje mentale. Pe langa faptul ca iti pun la contributie: imaginatia, creativitatea, indemanarea, iti dau si un flux de energie pozitiva, o energie care te inspira, te trezeste, te face sa fii prezent in viata ta. Primesc intotdeauna cu bucurie si incantare, fiecare emotie traita in astfel de momente creative si simt efectiv cum cresc vibrational.

Atat de mult au inceput sa-mi placa aceste ateliere, incat in ultima saptamana am participat la doua. Unul a fost organizat la Gradina Icoanei, weekend-ul trecut si anume : Atelierul de pictat lampioane cu flori de cires …. ca tot imi doresc eu sa ajung in Japonia, sa vad Festivalul ciresilor infloriti. Si l-am vazut ca fiind primul pas catre visul meu … acela de a vizita Japonia. Pentru ca odata ce am desenat visul pe inima mea si l-am incredintat Universului, e numai o chestiune de timp, sa se implineasca.

tealDSC002

tealDSC003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel de-al doilea atelier de creatie, la care am participat, a fost organizat intr-o locatie care mi s-a lipit de suflet, ca timbrul de scrisoare, din prima clipa in care am vazut-o: Ceainaria Green Tea. A mai fost aici de doua ori, dar niciodata vara, ca sa ma pot bucura de frumusetea gradinii. De cate ori ajung aici simt energia pozitiva a locului. Are nuante vesele, de poveste. Atunci cand ajung intr-un astfel de loc, simt si observ cat mai multe detalii. Absorb tot ce se poate. Fac zeci de fotografii si aduc recunostinta Universului ca ma aflu acolo. Si cum nimic nu este intamplator, luna aceasta, Ceainaria Green Tea expune o selectie de picturi, semnate de Andreea Angheluta, disponibile si pentru vanzare. Mie, personal, mi-au placut toate. Pentru ca toate transmit mesaje pozitive si sunt pline de culoare si continut.

atelDSC001

atelDSC002

atelDSC003

 

Dar sa revin la atelierul care m-a readus in contact cu acest loc frumos. Si anume Atelierul de desenat si pictat Mandale, sustinut de Cristina Vangheli. Aici am aflat ca mandala constituie un simbol si totodata un ritual, reprezentand Universul. Termenul de mandala deriva din sanscrita, iar semnificatia sa se refera la centru sau la cerc, la punctul creator sau la sinele interior. Crearea unei mandale este o adevarata calatorie initiatica, ce permite cresterea interioara. Construirea unui desen mandalic reprezinta transpunerea grafico-simbolica a realitatii, a mintii subconstiente sau a personalitatii. Mandala fiind o cheie catre poarta imaginatiei, a subconstientului si a armoniei. Mandalele fac sa rasune in noi ganduri, sentimente si emotii, iar acestea poarta informatiile pana in constiinta noastra, unde le putem privi si unde ne putem elibera de ele.

atelDSC008

atelDSC007

atelDSC006

Si uite asa mi-am petrecut eu ziua de astazi, printre mandale, oameni senini si ceai cu biscuiti, marca Green Tea. Iar la final, ca sa incheiem acest workshop in aceeasi nota pozitiva, am facut o meditatie de relaxare, in salonul indian din incinta ceainariei si am adus recunostinta pentru tot ceea ce sunt si tot ceea ce mi-a fost dat.

atelDSC005

 

atelDSC004

atelDSC009